Elaborare si implementare de proiecte

elaborare si implementare proiecte
Crist Business Capital

Despre noi

Crist Business Capital este o societate de consultanta in afaceri si management specializata in accesarea si implementarea proiectelor de finantare din fonduri nerambursabile. Ne axam pe elaborare si implementare de proiecte si suntem un partener de incredere pentru toti aceia care au decis sa parcurga alaturi de noi drumul de la “o idee catre un proiect de succes”.

Cu ce ne diferentiem?
Responsabilitate si Calitate, Profesionalism si Implicare, Abordare integrata, dar nu in ultimul rand Eficienta. Calitati esentiale in tot ceea ce reprezinta implementarea de proiecte cat mai complexa.

Elaborare proiecte

Elaborarea cererii de finantare, a planului de afaceri si a planului de marketing. Pe scurt elaborare si implementare de proiecte din fonduri nerambursabile.

Depunere

Intocmirea si completarea declaratiilor precum si a anexelor specifice ghidului solicitantului. Oferim suport pe toata perioada depunerii proiectului. 

Asistenta in elaborarea si implementarea proiectului cat si in intocmirea documentatiilor specifice cererilor de rambursare.

Profesionalism si implicare

Deoarece afacerea ta are particularitatea si specificul ei, vei beneficia de o atentie deosebita din partea consultantilor nostri in realizarea fiecarui proiect. De aceea, peste 90% din proiectele realizate de noi s-au finalizat cu atingerea obiectivelor si a rezultatelor propuse. Ne punem experienta in folosul tau, contribuind astfel la preintampinarea, evitarea si depasirea dificultatilor si facilitarea obtinerii rezultatelor asteptate.

Abordare integrata

Raspundem nevoilor tale de investitii, optimizare si eficientizare sau dezvoltare de noi activitati cu expertiza in toate domeniile implicate.

Responsabilitate si Calitate

Iti propunem o colaborare pe termen lung, bazata pe evaluarea obiectiva a proiectelor de dezvoltare, informarea corecta si completa si identificarea de solutii adaptate afacerii tale.

Eficienta

Suntem eficienti in a gasi rapid solutii pentru orice problema cu care s-ar putea confrunta clientii nostri. Vrem sa oferim servicii complexe astfel incat rezultatul sa fie unul foarte bun.

+
Programe
+
Clienti
+
Proiecte
+
Intalniri
+
Cafele